Samen
slimmer
rondom bankschuld

Powered by Purpose
  • Ontmoet vakgenoten en experts
  • Houd zicht op de laatste ontwikkelingen
  • Bespreek lastige casussen
  • Volg praktijkgerichte masterclasses
  • Doe mee aan de themawebinars

Doe je ook mee?

 

Hoe het niet moet 

Met de documentaire ‘Schulden’ werd voor Nederland in één klap helder hoe het oplossen van schulden niet meer moet. Aangejaagd door de corona-crisis, ontwikkelden wij daarom met onze launching customers NHG, NN, VLB, Achmea en ING de Bijzonder Beheer Community. Omdat het tijd is om met elkaar de klant in plaats van het systeem centraal te stellen. Met een vliegende start zijn inmiddels 8 banken, diverse hypotheekverstrekkers, deurwaarderskantoren, notarissen, gedragsdeskundigen, belangenorganisaties en andere partijen uit het ‘ecosysteem’ rondom bankschuld aangesloten. 

 

Leren van vakgenoten & experts 

De Bijzonder Beheer Community faciliteert kennisuitwisseling tussen vakgenoten van bijzonder beheer afdelingen en andere experts rondom bankschuld. Zodat mensen met bankschulden sneller en vooral ook beter worden geholpen. Leden van de community krijgen toegang tot dit netwerk om te sparren over casuïstiek, deel te nemen aan de actuele themawebinars en zich te laten (bij)scholen via de praktijkgerichte masterclasses.

 

Als we elkaar vinden en begrijpen kunnen we klanten beter helpen

Met meer deelnemers delen we meer kennis en vergroten we de impact. Zo leren we mét en van elkaar en verbeteren we samen de dienstverlening richting klanten met bankschulden. De kosten bedragen € 900 per persoon voor 1 jaar. Onderdeel van het lidmaatschap is toegang tot het online platform, 9 themawebinars, praktijkgerichte masterclasses, diverse evenementen en een groot netwerk dat samen met jou op missie is. Doe jij ook mee?


Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail

Marina de Goede

+31 6 452 87 007 

Meer weten?

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Ja! dit is interessant voor mij. Ik wil graag
Momentje...

Bedankt voor je interesse in de bijzonder beheer community. We nemen binnenkort contact met je op zodat we kunnen kennismaken en je meer beeld kunnen geven bij de community! Op dit formulier is onze privacy policy van toepassing