Samen
slimmer
rondom bankschuld

Powered by Purpose
  • Ontmoet vakgenoten en experts
  • Houd zicht op de laatste ontwikkelingen
  • Bespreek lastige casussen
  • Neem deel aan inspirerende bijeenkomsten
  • Krijg korting op branchegerichte opleidingen

"Wij brengen het ecosysteem rondom bankschuld samen, om van en met elkaar te leren, zodat we klanten met geldzorgen sneller en beter kunnen helpen"

 

Doe je ook mee?

 

Het Bijzonder Beheer Netwerk brengt het ecosysteem rondom bankschuld samen

Met de documentaire ‘Schulden’ werd voor Nederland in één klap helder hoe het oplossen van schulden niet meer moet. Aangejaagd door de coronacrisis, ontwikkelden wij daarom met onze launching customers NHG, NN, VLB, Achmea en ING eind 2020 het Bijzonder Beheer Netwerk. Omdat het tijd is om de klant in plaats van het systeem centraal te stellen. Het netwerk gaat haar tweede jaar in en bestaat inmiddels uit banken, diverse hypotheekverstrekkers, deurwaarderskantoren, notarissen, gedragsdeskundigen, belangenorganisaties en andere partijen uit het ‘ecosysteem’ rondom bankschuld.

 

We leren van en met elkaar

Het Bijzonder Beheer Netwerk faciliteert kennisuitwisseling tussen vakgenoten van bijzonder beheer afdelingen en andere experts rondom bankschuld. Leden van het netwerk hebben toegang tot een platform en diverse inspirerende online en fysieke evenementen. Daar komen we samen voor multidisciplinair overleg over casuïstiek, dialoogsessies over beleid, webinars over bijzonder beheer trends en expertsessies over ontwikkelingen in ons vakgebied.  Ook krijg je via het netwerk korting op het trainingsaanbod van externe opleiders. Managers en beleidsmakers kunnen daar bovenop tegen meerprijs deelnemen aan fysieke inspiratiedagen. Tot slot kun je separaat deelnemen aan het performance dashboard waar we voorspellingen, prestaties en besturing van bijzonder beheer op basis van deelnemersdata faciliteren.

 

Sluit je aan, zodat je klanten met geldzorgen sneller en beter kan gaan helpen

Met meer deelnemers delen we meer kennis en vergroten we de impact. Zo leren we mét en van elkaar en verbeteren we samen de dienstverlening richting klanten met bankschulden. De kosten bedragen € 1.050 p.p.p.j. voor het basisabonnement. Onderdeel van het lidmaatschap is toegang tot het online platform, vier themawebinars, tweewekelijkse interactieve kennissessies, diverse fysieke evenementen, per kwartaal een Economie Monitor over landelijke economische ontwikkelingen die bijzonder beheer (gaan) raken, korting op branchegerichte opleidingen van externe opleiders en een groot netwerk dat samen met jou op missie is. Doe jij ook mee?


Nieuwsgierig geworden?

Bel of mail

Marina de Goede

+31 6 452 87 007 

Meer weten?

Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Ja! dit is interessant voor mij. Ik wil graag
Momentje...

Bedankt voor je interesse in de bijzonder beheer community. We nemen binnenkort contact met je op zodat we kunnen kennismaken en je meer beeld kunnen geven bij de community! Op dit formulier is onze privacy policy van toepassing