Anders kijken, anders denken, anders doen
Dit is Purpose

Anders kijken, anders denken, anders doen

Dat kan anders! Dat zeggen we vaak bij Purpose. We geloven dat maatschappelijke problemen opgelost kunnen worden door er anders naar te kijken. Dat is niet altijd makkelijk, maar wel mogelijk. Als wij zien dat het anders kan, gaan we aan de slag. Met het onderzoeken van mogelijkheden, het aantrekken van de juiste partners en het neerzetten van een innovatieve oplossing die zowel commerciële als maatschappelijke waarde oplevert. 

 

Niet voor, maar met onze klanten

 

  • Purpose verbindt

Complexe problemen los je alleen op door slim samen te werken. Wij wijzen de weg in complexe stakeholdervelden, vormen de schakel tussen publieke en private organisaties en verbinden mensen en partijen aan elkaar.

 

  • Purpose ontwikkelt

Een goed idee is vaak pas het begin. Wij faciliteren het proces dat goede ideeën uit laat groeien tot aantoonbaar werkende concepten. Natuurlijk op tijd en binnen budget.

 

  • Purpose activeert

Wij stoppen niet bij een idee op papier, maar maken resultaten zichtbaar in de praktijk. Niet vanuit een ivoren toren, maar met onze voeten in de klei. Wij nemen de leiding in een werkwijze die iedereen actief meeneemt op weg naar de eindstreep.

 

 

Met wie we werken

 

Wij richten ons op het welzijn van mensen en werken aan oplossingen voor een fysiek en financieel gezonde maatschappij. Dat doen wij met organisaties die zich bezig houden met voeding en gezondheid en financiën en schulden.

 

Zo gaven wij gezonde voeding een plaats in het zorgpad, zetten een programma op om ouderen langer gezond thuis te laten wonen en werkten aan de vitaliteit van medewerkers.

In de financiële sector hielpen we achterstandsafdelingen klantgerichter te worden. Ook deden we onderzoek naar schuldhulpverlening en ontwikkelden we concepten die voorkomen dat mensen in de schulden raken.

 

 Wij werkten onder anderen al met:


logos 111971606710