Anders denken anders doen
Dit is Purpose

Met hart en ziel én harde cijfers

Purpose is een adviesbureau voor organisaties die een positieve bijdrage willen leveren aan de maatschappij en voor hun klanten. Wij ontwikkelen oplossingen voor maatschappelijke problemen met de mens als vertrekpunt. Wij geloven dat maatschappelijke waarde en commerciële waarde elkaar niet uitsluiten, maar juist versterken. En daarin zijn we niet alleen. Steeds meer organisaties zijn zich bewust van hun plek in de maatschappij en de verantwoordelijkheid die daarbij komt kijken. Samen met hen werken wij aan vernieuwing. Met hart en ziel én harde cijfers.

 

Niet voor, maar met onze klanten

 

  • Purpose verbindt

Wij wijzen de weg in complexe stakeholdervelden, vormen de schakel tussen publiek-privaat en leggen verbindingen aan van ondernemersniveau tot in de wijk. De problematiek in de zorg, de financiële sector en het sociaal domein is ons welbekend. Deze maatschappelijke problemen zijn vaak complex en weerbarstig. Wij stellen de juiste vragen om de essentie te doorgronden.

 

  • Purpose ontwikkelt

Met creativiteit en verbeeldingskracht verleggen wij grenzen en ontwikkelen wij oplossingen voor de meest complexe maatschappelijke vraagstukken. Wij faciliteren het proces dat goede ideeën uit laat groeien tot aantoonbaar werkende concepten. Natuurlijk op tijd en binnen budget.

 

  • Purpose activeert

Wij stoppen niet bij een idee op papier, maar maken resultaten zichtbaar in de praktijk. Niet vanuit een ivoren toren, maar met onze voeten in de klei. Wij geloven in een werkwijze die iedereen actief meeneemt op weg naar de eindstreep. We streven naar een plezierige samenwerking die gedragen oplossingen voortbrengt en leidt tot duurzame (gedrags)verandering.

 

 

Met wie we werken

 

Wij richten ons op het welzijn van mensen en werken aan oplossingen voor een fysiek en financieel gezonde maatschappij. Dat doen wij met organisaties die zich bezig houden met voeding en gezondheid en financiën en schulden.

 

Zo gaven wij gezonde voeding een plaats in het zorgpad, zetten een programma op om ouderen langer gezond thuis te laten wonen en werkten aan de vitaliteit van medewerkers.

In de financiële sector hielpen we achterstandsafdelingen klantgerichter te worden. Ook deden we onderzoek naar schuldhulpverlening en ontwikkelden we concepten die voorkomen dat mensen in de schulden raken.

 

 Wij werkten onder anderen al met:


logos 111971606710