Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Abonneren

John Reimerink versterkt Purpose team als associate

Met veel plezier kondigen we aan dat John Reimerink zich per 1 september als associate aan Purpose heeft verbonden.

 

John gaat Purpose helpen bij het bedenken, verbinden, ondersteunen en realiseren van de maatschappelijke thema’s en sociale innovatieprojecten waar wij om bekend staan. Hij zal betrokken zijn bij trajecten in de zorg en in het bredere maatschappelijke veld.

 

John heeft als bestuurder/manager ruim 25 jaar ervaring in de langdurige zorg. Zowel in de ouderen- als gehandicaptenzorg heeft hij inmiddels een groot netwerk opgebouwd en diverse trackrecords behaald. John: “Purpose en ik delen de ambitie om in het transformerende maatschappelijke veld vernieuwende oplossingen te realiseren. Ik kijk ernaar uit om samen nieuwe kansen te creëren en te ondersteunen bij de realisatie van toekomstbestendige initiatieven.”

 

Wij verheugen ons op de samenwerking met John, vanwege zijn grote kennis van zaken, verfrissende creativiteit, enthousiasme en een gezonde dosis humor!

 

Contact opnemen met John


2018 aug   John Reimerink 111993287998
terug naar nieuwsoverzicht