Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in

Interview met: Rumeysa
Stagiaire bij Purpose

Rumeysa
"Purpose pakt sociale ongelijkheden op een innovatieve manier aan. Bij het aanpakken van het vraagstuk staat de mens centraal. Dit komt tegenwoordig niet zo vaak voor."

Wie ben je en wat is je achtergrond?

Mijn naam is Rumeysa Tumgan, ik ben 21 jaar en vierdejaars Farmakunde student. Vóór mijn studie Farmakunde heb ik de opleiding apothekersassistente afgerond, naast mijn studie werk ik als apothekersassistente. Wat ik leuk vind aan Farmakunde en apothekersassistente is dat je bezig bent met het helpen van mensen. Bij Farmakunde doe je dit vooral achter de schermen en kan de manier van helpen heel divers zijn. Naast mijn studie en werk hou ik ervan om te tekenen, te koken en af te spreken met vrienden en familie.

 

Waarom heb je ervoor gekozen om je stage bij Purpose te komen doen?

In Nederland hebben we nog steeds te maken met sociale ongelijkheid en de kloof tussen rijk en arm wordt steeds maar groter. Purpose pakt deze ongelijkheden op een innovatieve manier aan. Bij het aanpakken van het vraagstuk staat de mens centraal, dit komt tegenwoordig niet zo vaak voor. Ik vind Purpose daarom een speciale organisatie met een prachtig doel. Door mijn stage bij Purpose te doen kan ik een bijdrage leveren aan het verkleinen van ongelijkheden en dat vind ik geweldig!

 

Wat ga je aankomende maanden doen?

Purpose is aan het groeien en daarom is het erg belangrijk om goed in kaart te brengen welk project bij welke klant past. De komende maanden hou ik me daarom bezig met het opstellen van decision making units (DMUs) van (potentiële) klanten, aansluitend op de diensten die Purpose levert. Zo blijven mooie projecten niet onderin de la liggen.

 

Wat is je eerste indruk van Purpose?

Mijn stage is net begonnen, maar omdat iedereen zo betrokken is voelt het niet zo. Iedereen staat klaar om elkaar te helpen en er heerst een open cultuur. Daarnaast krijg ik de kans om mijn eigen inbreng te geven, hierdoor kan ik mezelf uitdagen en verder ontwikkelen. Ik denk dat ik bij Purpose een mooie en leerzame stageperiode ga ervaren waar ik heel veel zin in heb.


Meer weten over wat we bij Purpose doen?

terug naar nieuwsoverzicht
Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in