Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in

Nieuwe associate Edith Smulders

Sinds begin dit jaar heeft Edith Smulders zich als associate bij Purpose aangesloten. Wij spraken haar over haar achtergrond en reden om de samenwerking met ons op te zoeken. Wij zijn super blij met Edith in ons netwerk en kijken er naar uit om samen mooie dingen te gaan doen! 

 

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Edith Smulders. De rode draad in mijn werk is het bijdragen aan maatschappelijke vraagstukken die van directe invloed zijn op het leven van mensen. Ik heb daar - met een achtergrond als organisatiepsycholoog - op diverse manieren aan gewerkt. Als adviseur bij een organisatieadviesbureau, als leidinggevende bij landelijke non-profitorganisaties en de laatste tien jaar als zelfstandig strategisch adviseur voor directies/bestuurders.

 

Mijn werk richt zich enerzijds op strategieontwikkeling, anderzijds help ik organisaties om maatschappelijke innovaties tot stand te brengen en zoek ik daar partners en financiële middelen bij. Ik werk zowel voor lokale organisaties in de zorg en het sociale domein als voor landelijke organisaties zoals Expertisecentrum Pharos. In dat kader ben ik als adviseur betrokken bij de brede aanpak van gezondheidsachterstanden in 150 gemeenten en programmamanager van het landelijke Stimuleringsprogramma lokale coalities Kansrijke Start.

 

Waarom nu ook associate bij Purpose?

Purpose werkt aan innovaties in het hart van de maatschappelijke opgaven van deze tijd: schulden, behoud van vitaliteit, duurzaamheid. Vraagstukken waarbij ‘meer van hetzelfde’ niet helpt, maar  een fundamenteel andere manier van kijken en handelen nodig is. Met de mens als vertrekpunt. Dat doet Purpose op een gedurfde, onafhankelijke en zakelijke wijze. Daar voel ik me bij thuis.


terug naar nieuwsoverzicht
Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in