Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Abonneren

Per 1 oktober versterkt Jolien Dirven het Purpose team. Ze stelt zich graag even voor.

‘Anders Denken, Anders Doen’ is een motto dat mij op het lijf geschreven is.

 

Sla jij rechtsaf, dan kies ik links. Waar iedereen braaf een gedegen opleiding ging volgen na het vwo, koos ik voor de Academie voor Danseducatie. En toen mijn stageschool mij een baan aanbood, vertrok ik voor een jaar op wereldreis.

Mijn nieuwsgierig en leergierigheid voerden mij uiteindelijk naar Sydney, waar ik naast surfen en roadtrippen, voor het eerst kennismaakte met het consultancy vak tijdens het behalen van een MBA in Entrepreneurship aan de University of Technology.

 

Met een achtergrond als entertainer, docent en choreograaf was de link naar facilitator voor innovatieve trajecten snel gelegd. Waar mijn teamleden zich nog bezighielden met de vraag hoe ze een groep konden stimuleren om actief mee te doen, had ik ondertussen een framework ontworpen om creativiteit te bevorderen door middel van experiential learning. Ik ben graag in beweging, en wil ook anderen stimuleren om in beweging te komen. Om op te staan, de krachten te bundelen en al samenwerkend niet alleen een steentje bij te dragen, maar voor explosieve impact te zorgen.

 

Purpose is daarin mijn ideale samenwerkingspartner, vol met prachtige sociaal-maatschappelijk projecten die niet zouden bestaan zonder het collectieve besef dat ‘Anders Denken, Anders Doen’ de weg vooruit is.

De weg vooruit die mij naar dit punt heeft gebracht, een nieuw begin bij Purpose als adviseur, waar ik hoop veel uitdagende projecten aan te kunnen grijpen samen met mijn inspirerende collega’s.

 

Persoonlijk kennismaken met Jolien? Stuur haar een e-mail!

 


terug naar nieuwsoverzicht