Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in

Interview met: Mirte, adviseur bij Purpose

Mirte 111880523949
"Mijn collega's hebben een oprechte interesse in mensen en drive voor ons vakgebied"

Wat zijn jouw drijfveren op zakelijk vlak? 

Ik wil bijdragen aan een menselijke en rechtvaardige samenleving. Grote idealen, die ik in mijn projecten graag heel concreet maak door het persoonlijke te verbinden met het maatschappelijke. Door een stem te geven aan kwetsbare groepen en hun ideeën en ervaringen de spil te maken van een onderzoek. Ik wil hun verhaal vertellen zodat we samen voor verandering zorgen.

 

Wat maakt werken voor Purpose bijzonder? 

Voor mij is werken voor Purpose vooral bijzonder door het hechte team. We zijn allemaal bevlogen en betrokken met elkaar en de projecten die we doen. Als collega voel je je gedragen én uitgedaagd. Dat geeft veel energie.

 

Waarom heb je voor Purpose gekozen? 

Ik heb voor Purpose gekozen omdat ik afwisselend, uitdagend werk zocht waarin ik een verschil kon maken in de levens van mensen die het moeilijk hebben. Hiervoor vertaalde ik de principes van sociaal incasseren naar interne opleidingstrajecten bij een incassobureau. Daar maakte ik kennis met de wereld van armoede en schulden en de systemen die rondom de schuldenaar zijn georganiseerd. Ik wilde meer kunnen doen voor die schuldenaar, meer impact maken. Bij Purpose krijg ik die kans.

 

Op welk project/ moment uit jouw carrière bij Purpose ben je trots? 

In een van mijn eerste projecten bij Purpose ontwikkelde ik samen met een collega voor bol.com de Meetlat Sociale Incasso. We spraken daarvoor experts en ervaringsdeskundigen om samen te bepalen wat sociaal incasseren betekent en welke stappen bol.com nog wilde zetten. Wat bedoeld was als input voor een hoofdstuk in het strategiedocument van de afdeling Collection, werd uiteindelijk het hart van hun strategie. Ik ben er trots op dat wij die beweging in gang hebben kunnen zetten. Dat kan het verschil maken voor de klanten van bol.com die te maken hebben met financiële problemen!

 

Wat is de gemene deler tussen jou en jouw collega's? 

De oprechte interesse in en drive voor ons vakgebied en ons streven naar hoge kwaliteit.


Meer weten over wat we bij Purpose doen?

terug naar nieuwsoverzicht
Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in