Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in

Interview met: Doekes, Projectmanager bij Purpose

Doekes 111876114665
‘’Bij Purpose werken betekent: met bevlogen collega’s samenwerken aan vraagstukken die ertoe doen!’’

Wat zijn jouw drijfveren op zakelijk vlak?

Ik vind het belangrijk om resultaat te leveren. Iets dat blijvend is en tastbaar, waar andere mensen echt wat aan hebben. En de weg ernaar toe probeer ik zo leuk mogelijk te maken door goed te kijken naar ieders talenten en drijfveren en die slim in te zetten.

 

Wat maakt werken voor Purpose bijzonder?

Het klinkt misschien wat vaag, maar ik vind Purpose een “zuivere” organisatie. Purpose probeert altijd het beste te doen voor haar medewerkers en klanten, ook als dat zakelijk gezien niet altijd het handigste is. Dat maakt dat ik mij extra thuis voel bij deze club.

 

Waarom heb je voor Purpose gekozen?

Ik zocht een organisatie waar ik mijn ondernemerschap kon inzetten voor maatschappelijke vraagstukken. Bij Purpose doe je projecten voor klanten, maar soms zetten we zelf ook een project op. Die combinatie vind ik heel tof.

 

Op welk project/ moment uit jouw carrière bij Purpose ben je trots?

Voor de Gemeente Eindhoven heb ik een project opgezet om armoede overdracht in hun gemeente te doorbreken. Daar betrokken we allerlei partijen uit de stad bij en dat heeft zich vertaald naar een breed gedragen programma die de komende jaren veel kan gaan betekenen. Ik ben trots op hoe ik de verschillende partijen heb kunnen aanhaken en daar een productief geheel van gemaakt heb.

 

Wat is de gemene deler tussen jou en jouw collega's?

Ik denk de betrokkenheid bij elkaar en de vraagstukken waar we onze tanden gezamenlijk in zetten.


Meer weten over wat we bij Purpose doen?

terug naar nieuwsoverzicht
Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in