Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in

Interview met: Magda,
Junior Consultant bij Purpose

DSC03135 111875516833
"Met mijn biomedische achtergrond wil ik me graag richten op het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland."

Wat zijn jouw drijfveren op zakelijk vlak?  

Ik wil mijn kennis toepassen in de praktijk door te werken aan projecten waar mensen écht iets aan hebben. Voor mij is het belangrijk om verder te kijken dan data en literatuur, en te luisteren naar wat mensen nodig hebben.  

 
 

Wat maakt werken voor Purpose bijzonder? 

Ondanks dat ik nog niet zo lang bij Purpose werk, was het vanaf de eerste dag duidelijk dat het een heel gezellig en hecht team is. Iedereen is erg open en betrokken, en wil het beste uit zichzelf en uit anderen halen. Die fijne sfeer heeft ervoor gezorgd dat ik me al snel thuis voelde bij Purpose!  

 
 

Waarom heb je voor Purpose gekozen 

Ik heb voor Purpose gekozen omdat ik het belangrijk vindt om te werken aan projecten die de mens centraal zetten en impact maken op onze samenleving. Met mijn biomedische achtergrond wil ik me graag richten op het verbeteren van de gezondheidszorg in Nederland. Zo hoop ik bij te dragen aan een samenleving waarin gezondheid centraal staat en mensen worden ondersteund om een gezonde leefstijl te hebben. 

 
 

Op welk project/ moment uit jouw carrière bij Purpose ben je trots?  

Een van de momenten waar ik trots op ben binnen mijn tijd bij Purpose, is dat ik tijdens een van mijn eerste dagen bij Purpose een voorstel heb geschreven voor een onderzoek naar de beleving en tevredenheid van klanten van een financieel zorgverlener. Deze partij is akkoord gegaan met het voorstel dat we hebben geschreven en ik heb dan ook erg veel zin om met dit project aan de slag te gaan. 

 
Wat is de gemene deler tussen jou en jouw collega’s 

Het enthousiasme en de gedrevenheid van het team! 


Meer weten over wat we bij Purpose doen?

terug naar nieuwsoverzicht
Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Schrijf je in