Foto

Follow the news

In onze regelmatige nieuwsbrief leggen we het vergrootglas op de ervaringen van collega’s. Met kansen, valkuilen, leerzame lessen en inspirerende inzichten.


Abonneren

Purpose groeit; we hebben er weer een nieuwe topper bij!

Ik ben Hadewig, 29 jaar en ik houd van vernieuwing. Met mijn achtergrond in User Experience Design stap ik bij Purpose in het domein van de gezondheidszorg en sociale innovatie. Ik kan niet wachten om deze nieuwe werelden te leren kennen, waarbij strategie en ontwerp elkaar mooi zullen versterken.

Als ontwerper vind ik het fascinerend om te zien hoe mensen een nieuw product of innovatieve dienst gaan gebruiken. Ik vind het belangrijk om de eindgebruiker centraal te stellen en hun behoeften juist te interpreteren. Alleen dan kan ik succesvolle vernieuwing vormgeven. Dit alles mag ik nu gaan doen voor Purpose.

Mijn eerste uitdaging is om de dienstverlening rondom schuldenproblematiek te gaan digitaliseren zodat meer mensen geholpen kunnen worden om uit de schulden te blijven. De eerste meters ervaar ik als indrukwekkend en complex maar ik proef ook energie en wilskracht om de dingen anders aan te gaan pakken, bring it on!

 

Naast deze analytische en strategische kant gebruik ik graag mijn handen. Ik heb een moestuin, ik maak keramiek en pentekeningen. Daarnaast houd ik van exotische muziek van over de hele wereld en heb ik een zwak voor Colombia, waar ik 6 maanden ben geweest.

 

Last but not least: je kunt me wakker maken voor zo ongeveer alles waar roomboter inzit, met als absolute favoriet een kaneelbroodje.  

   

Mocht je het leuk vinden om kennis te maken, voeg me toe op LinkedIn en dan plannen we een koffie in.

 


Je kunt me wakker maken voor zo ongeveer alles waar roomboter inzit, met als absolute favoriet; een kaneelbroodje.
terug naar nieuwsoverzicht