Foto
Foto
Foto
Foto

Wat we doen

Samen doorbreken we vaste patronen

 

Met onze strategievorming, onderzoeken, en ontwerptrajecten streven we naar een verandering van kijken, denken en doen. Altijd nemen we de mens als vertrekpunt, voor wie de verandering merkbaar moet zijn. Vaak zitten de blokkades echter in de organisaties, processen en medewerkers. Daardoor richten we ons op het inzichtelijk maken van de problemen en het oplossen daarvan. Dat doen we altijd samen, waardoor kans op succes van implementatie toeneemt.


2020 07 21 overzicht benaderingen 111934257137

Strategie: samen met organisaties aan de slag om hun purpose weer in balans te brengen

We richten onze strategietrajecten aan het oplossen van de dilemma’s die organisaties belemmeren.  We doorbreken blokkades om te komen tot de oorspronkeleijke bedoeling

 

Onderzoek: communities bouwen met organisaties die op zoek willen naar gemeenschappelijk inzicht

In onze onderzoekstrajecten belichten we meerdere perspectieven om te komen tot concrete en vaak vernieuwende oplossingsrichtingen vanuit een gemeenschappelijke waarheid.

 

Ontwerp: veranderconcepten ontwikkelen, samen met de organisaties die maatschappelijke problemen willen aanpakken

Met onze ontwerpaanpak ontwikkelen we in co-creatie nieuwe concepten die het leven van mensen een stukje beter of mooier maken.

 

 

Onze typerende werkwijze

De mensen met wie wij samenwerken vertellen ons vaak dat zij onze manier van werken als prettig en effectief ervaren. Dat vinden we natuurlijk fijn om te horen. Maar we geloven ook werkelijk dat onze aanpak een grote rol speelt in het bereiken van resultaat en de gewenste verandering. Wat onze werkwijze typeert? We werken klantgedreven, participatief, visueel, objectief en cyclisch.


2020 07 22 overzicht elementen werkwijze incl uitleg v2 111934188567