Foto
Foto
Foto
Foto

Wat we doen

Samen doorbreken we vaste patronen

 

We ontwikkelen strategieën, we onderzoeken en we ontwerpen oplossingen. Altijd vanuit ons streven naar verandering: anders kijken, anders denken, anders doen. En altijd nemen we als vertrekpunt de mens voor wie de verandering nodig is. Veranderingen realiseren is niet gemakkelijk. Vaak zitten er blokkades in organisaties, processen en medewerkers. Daarom richten we ons op het inzichtelijk maken van de problemen, de oorzaken en de oplossingen. Dat doen we altijd samen, waardoor de kans op een succesvolle verandering toeneemt.


2020 07 21 overzicht benaderingen 111934257137

Strategie: samen met organisaties aan de slag om hun purpose weer in balans te brengen

We richten onze strategietrajecten op het oplossen van de dilemma’s. Want die belemmeren organisaties in het bereiken van hun doelen. We doorbreken blokkades en gaan op zoek naar de drijfveren van de mensen. Zo komen we tot de oorspronkelijke purpose van de organisatie en formuleren we een strategie: om zowel hun zakelijke als hun maatschappelijke doelen te bereiken.

 

Onderzoek: communities bouwen met organisaties die op zoek willen naar gemeenschappelijk inzicht

In onze onderzoekstrajecten belichten we altijd meerdere perspectieven, vanuit de klantbeleving, de organisaties, de maatschappij, maar ook met harde data. Zo komen we tot een gemeenschappelijke waarheid. En vanuit daar tot concrete en vernieuwende oplossingsrichtingen.

 

Ontwerp: veranderconcepten ontwikkelen, samen met de organisaties die maatschappelijke problemen willen aanpakken

In onze ontwerpaanpak ontwikkelen we oplossingen voor problemen, in co-creatie met onze partners, opdrachtgevers en de doelgroep zelf. Met deze nieuwe concepten willen we het leven van mensen beter maken: gezonder, met minder financiële zorgen. 

 

Onze typerende werkwijze

De mensen met wie wij samenwerken vertellen ons vaak dat zij onze manier van werken als prettig en effectief ervaren. Dat vinden we natuurlijk fijn om te horen. Maar we geloven ook werkelijk dat onze aanpak een grote rol speelt in het bereiken van resultaat en de gewenste verandering. Wat onze werkwijze typeert? We werken: klantgedreven, participatief, visueel, objectief en cyclisch.


2020 07 22 overzicht elementen werkwijze incl uitleg v2 111934188567