#Blogs

Maak kennis met onze collega: Nikie

22-11-2022

“Wat ik mooi vind is dat Purpose écht gaat voor positieve impact maken en het verminderen van (kansen)ongelijkheid.”

Wat zijn jouw drijfveren op zakelijk vlak?

Ik realiseer me goed dat ik niet alleen door mijn best te doen ben gekomen tot waar ik nu sta, maar ook door privileges en een hoop geluk. Helaas heeft niet iedereen zoveel privileges of geluk als ik. Daarom wil ik graag wat teruggeven aan mensen die kwetsbaar zijn, zodat zij een betere positie in de maatschappij krijgen.

Wat maakt werken voor Purpose bijzonder?

Bij Purpose werken hele slimme, veelzijdige en gepassioneerde mensen, allemaal met een eigen achtergrond, kennis en expertise. Purpose is een warm bad om in terecht te komen en er wordt hier heel mensgericht gewerkt.

Waarom heb je voor Purpose gekozen?

Wat ik mooi vind is dat Purpose écht gaat voor positieve impact maken en het verminderen van (kansen)ongelijkheid. Bij ieder project wordt toegewerkt naar een concrete, praktische oplossing en die manier van werken spreekt me aan. Tijdens het sollicitatieproces merkte ik al gauw hoe iedereen die bij Purpose werkt ook achter de visie staat. Er is een hele fijne sfeer op de werkvloer en het is fijn dat je projecten altijd samen doet met een collega.

Wat ga je de komende maanden doen bij Purpose?

Tijdens mijn eerste week mocht ik meteen aanhaken bij de start van een nieuw project om sociale incasso op de kaart te zetten bij een opdrachtgever. Ik ben blij dat ik vanuit Purpose en de opdrachtgever het vertrouwen krijg om hier meteen een bijdrage aan te leveren. Ik kijk er naar uit om mezelf te ontwikkelen en mezelf de werkwijze van Purpose eigen te maken!

Wat is de gemene deler tussen jou en jouw collega’s?

Iedereen vindt het belangrijk om naar elkaar om te kijken. Zowel op de werkvloer, maar ook op maatschappelijk niveau. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook altijd tijd voor een grapje!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.