In het kort

Sociaal Incasso professionals (SI-professionals) is een online platform voor de doeners en aanjagers van de incassowereld. Samen werken we aan de doorbraak van sociaal incasseren in heel Nederland, door sociaal incassotools te ontwikkelen, kennis op te doen en ervaringen uit te wisselen. Door sociaal te incasseren worden klanten met geldzorgen beter en sneller geholpen.

Informatiepakket Sociaal Incasso professionals

Bekijk presentatie

Waarom?

Klanten met geldzorgen, betalingsachterstanden en/of schulden beter en sneller helpen

Hoe?

Via online en live sessies, om vaardigheden te trainen, kennis te delen en inspiratie op te doen. En middels gebruik van de Sociaal Incasso Toolbox met slimme tools die organisaties helpen verder te komen in hun eigen beleid en aanpak.

Met wie?

Professionals uit de uitvoering en beleidsmakers - van schuldeisers, deurwaarderskantoren, incassobureaus, notarissen, gedragsdeskundigen, service providers en belangenorganisaties - uit alle denkbare sectoren

Samenwerking

'Sociaal Incasseren: een nieuwe werkwijze' en de ontwikkeling van het platform en de toolbox worden mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation.

Wil jij ook deel uitmaken van de doorbraak?

Om van sociaal incasseren dé nieuwe werkwijze te maken is er behoefte aan heldere definities, goede praktijkvoorbeelden, praktische vaardigheden, betere inzichten in cijfers over kosten en resultaten en aan praktische instrumenten. Dit komt allemaal samen op SI-professionals. In deze online omgeving komen de doeners en aanjagers van de sociale incasso-wereld bij elkaar. Zij ontmoeten elkaar in online en live sessies en kunnen gebruik maken van alle tools in de Sociaal Incasso Toolbox. Purpose faciliteert het platform.

Leden van SI-professionals kunnen met een onbeperkt aantal medewerkers deelnemen aan de live en online sessies en eerdere sessies integraal terugkijken via streaming.

Wil je weten hoe je lid kunt worden of een demo van het platform en de toolbox?

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.