In het kort

Sociaal Incasso professionals brengt de doeners en aanjagers van de incassowereld samen om tools te ontwikkelen en van elkaar te leren, zodat klanten met geldzorgen beter en sneller worden geholpen.

Informatiepakket Sociaal Incasso professionals

Bekijk presentatie

Waarom?

Klanten met geldzorgen, betalingsachterstanden en/of schulden beter en sneller helpen

Hoe?

Kennis en vaardigheden delen. Zo leren we van en met elkaar en verbeteren we samen de dienstverlening richting klanten met achterstanden

Met wie?

Professionals uit de uitvoering van organisaties of ZZP’ers van o.a. schuldeisers, deurwaarderskantoren, incassobureaus, notarissen, gedragsdeskundigen, service providers en belangenorganisaties

Samenwerking

“Sociaal Incasseren: een nieuwe werkwijze” maakt deel uit van ‘De weg van medemenselijk ondernemen‘ in samenwerking met Firma Twist. Dit is mede mogelijk gemaakt door de Goldschmeding Foundation.

Is jouw organisatie hier al klaar voor?

Om van sociaal incasseren de nieuwe werkwijze te maken is er behoefte aan heldere definities, goede praktijkvoorbeelden, betere inzichten in cijfers over kosten en resultaten en aan praktische instrumenten. Die worden ontwikkeld in SI-professionals. In deze online omgeving komen de doeners en aanjagers van de sociale incasso-wereld bij elkaar. Purpose faciliteert het platform.

Wil je meer informatie of een demo?

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.