#Nieuws

Nieuw platform voor Sociaal Incasso professionals

05-10-2023

Private en (semi-)publieke schuldeisers, incassobureaus en deurwaarders kunnen vanaf nu terecht op het online platform SI-professionals.nl. Een plek waar professionals uit de incassobranche werken aan een sociale en mensgerichte aanpak.

Maak van sociaal incasseren de standaard

Via het platform Sociaal Incasso-professionals werken organisaties uit allerlei sectoren aan kennisuitwisseling, praktijkvoorbeelden en het ontwikkelen van tools.

Met deze tools kan je gemakkelijk keuzes maken, resultaten berekenen, inzichten onder klanten verzamelen of betere afspraken te maken met incassopartners. Zodat mensen met schulden de ruimte krijgen om financieel gezond te worden en te blijven. Aan de andere kant bouwen organisaties samen aan een socialere samenleving.

Sociaal Incasso-professionals bouwt voort op het succes van het Bijzonder Beheer Netwerk, waarin sinds 2020 partijen uit de hypotheeksector bij elkaar kwamen om samen te leren.

SI-professionals.nl biedt onder meer:

  • een makkelijke manier om in contact te komen met vakgenoten en experts uit de incassobranche
  • een plek om tools te vinden en te ontwikkelen voor onder andere self-assessment, impactmeting, klantbelevingsonderzoek en rapportage
  • kennisuitwisseling via (online)events of praktijkgerichte bijscholing
  • concrete voorbeelden uit de markt om van te leren

Organisaties betalen een jaarlijkse bijdrage om gebruik te maken van het platform. Registreer je nu op si-professionals.nl voor een gratis proefmaand en ontdek hoe jij vanuit jouw rol van sociaal incasseren de standaard maakt.

“Sociaal Incasseren: een nieuwe werkwijze” maakt deel uit van ‘De weg van medemenselijk ondernemen‘ en wordt uitgevoerd in samenwerking met Firma Twist. En is mede mogelijk gemaakt door
de Goldschmeding Foundation.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.