Resultaatgericht
samenwerken

Purpose is er voor aanpakkers, doorpakkers en veranderaars. In de zorg, het sociaal domein en financiële dienstverlening.
Want het creëren van positieve verandering is een gedeelde reis. Waarin we als gelijken samenwerken en impact maken.

Wat onze opdrachtgevers zeggen

“Ik heb de samenwerking met Purpose als een frisse wind ervaren. Zij dachten in alles met ons mee, stelden zich heel flexibel op en pasten zich gedurende het proces aan aan onze behoeften.”

Doenya Amraoui - Gemeente Amsterdam

“We werken graag samen met Purpose. Vaak geeft een gesprek over bijvoorbeeld een onderzoek naar geldstress, al nieuwe inzichten. Het werken met Purpose levert niet alleen een goed rapport op, maar zet mensen ook in beweging.”

Katinka Visscher - FNO

“De medewerkers van Purpose zijn enthousiast, betrokken en professioneel. Dit maakt samenwerken met hen heel prettig. De effectmonitoring binnen mijn project heeft goed inzichtelijk gemaakt wat de effecten zijn op de deelnemers, nu kan ik mijn project beter ‘verkopen’. De opdracht is met een mooi resultaat afgerond!”

Wesley Kasten - Gemeente Den Haag

“Ik heb Purpose ervaren als een organisatie die goed aansluit bij de vraag van de opdrachtgever en hierbij zelf ook duidelijk positie inneemt. Dit alles met kundige professionals.”

Klaas van der Vies - NVVK

“Wat ik kenmerkend vind voor de aanpak van Purpose, is dat zij actief meedenken ook gaandeweg het onderzoek. Dit zorgt ervoor dat er een betrouwbaar rapport ligt wat aansluit bij de wensen en verwachtingen. Daardoor is het praktisch toepasbaar.”

Bram Terwijn - Gemeente Utrecht

Onze opdrachtgevers

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.