Samen vooruit
met Purpose

Bij Purpose kun je écht maatschappelijke impact maken. Dat doen we samen. We trekken als gelijken met elkaar op, ondersteunen en inspireren elkaar. Zowel binnen het team, als in samenwerking met partijen. Zo kun jij bij ons jouw Purpose nastreven. 

Wil jij als veranderaar
meewerken aan
positieve impact?

Onze Purpose principes 

Wij werken met mensen en organisaties die de handen uit de mouwen willen steken om maatschappelijke vraagstukken aan te pakken. Geen eindeloos lange rapporten vol met ingewikkelde zinnen die onderin een la verdwijnen.

Wij vertalen onze kennis en deskundigheid naar concrete aanbevelingen en tools waar je meteen iets mee kunt! Successen vieren we met elkaar en van missers leren we samen. We pakken door, werken hard en nemen regie om vooruit te komen. Hoe doen we dat? Met oog voor elkaar en tijd voor gezelligheid. En dat geeft voldoening.

Meebouwen
aan een
duurzame wereld?

Iedereen brengt bij ons een eigen expertise en vaardigheid mee. En toch zijn we gelijk. We willen dat iedereen mee kan doen, binnen de maatschappij en dus ook bij ons. Hoe kun je dat beter bereiken dan door samen te werken? 

Wie wij zijn:

Echt anders.
Betrokken.
Optimistisch.
Doortastend.

Wat we doen

Bij Purpose werk je niet alleen op projecten en opdrachten. Je draagt ook je steentje bij aan het team en onze organisatie. Zo kan je je bezig houden met HR-taken, de feestcommissie of door onderzoek te doen naar innovatieve methodieken bijvoorbeeld.

Een werkdag
bij ons…

Werkdagen bij Purpose zien er altijd weer anders uit. Je werkt aan meerdere projecten tegelijkertijd. Bij de start van een project verdiep jij je goed in de opdrachtgever. Je bedenkt en organiseert verschillende werksessies bij de opdrachtgever. Of ontwikkelt een tool om impact te meten. En geeft aanbevelingen voor een doorontwikkeling of verder onderzoek. Geen dag is hetzelfde dus! 

Samen werken, samen delen. Twee keer per week is er een kort teamoverleg. Ben je op kantoor? Dan dekken we de tafel voor een gezamenlijke lunch. Of we organiseren teamuitjes, maandelijkse borrels en sportieve activiteiten. Ieder half jaar is onze Tweedaagse. Waar we elkaar beter leren kennen en werken aan onszelf en aan Purpose. Er is ruimte voor jouw eigen ontwikkeling. 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Jelke van Staveren.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.