#Blogs

Maak kennis met onze collega: Pien

21-02-2023

“Purpose is voor mij de juiste plek om een concrete bijdrage te kunnen leveren aan het maken van maatschappelijke impact in een leuk en hecht team.”

Wat zijn jouw drijfveren op zakelijk vlak?

Mensen komen in verschillende systemen terecht als klant, cliënt of patiënt. Ik zou graag die systemen of processen een stukje beter willen maken. Vaak kan dat al met kleine aanpassingen. Zodat iedereen, maar vooral kwetsbare mensen, goede en gelijke kansen krijgt.

Wat maakt werken voor Purpose bijzonder?

Iedereen is ontzettend gedreven om het werk wat we doen betekenisvol te laten zijn, waarbij de (kwetsbare) mens als uitgangspunt wordt genomen. Daarvoor wordt gezocht naar de beste manier om dat te doen, waardoor Purpose ook sterk is in visuele, creatieve en vernieuwende oplossingen.

Waarom heb je voor Purpose gekozen?

Ik wil graag een concrete bijdrage kunnen leveren aan het maken van maatschappelijke impact in een leuk en hecht team. Bij Purpose had ik direct het gevoel dat ik daarvoor op de goede plek was .

Wat ga je de komende maanden doen bij Purpose?

Ik ben al gestart met een project over sociale incasso en binnenkort zal ik ook meewerken in een meten & monitoren traject. Ontzettend fijn om zo snel al met verschillende thema’s en methoden aan de slag te gaan. Ik hoop snel de manier van werken van Purpose eigen te maken!

Wat is de gemene deler tussen jou en jouw collega’s?

Verschillende achtergronden, maar dezelfde motivatie voor maatschappelijke impact. En natuurlijk heel belangrijk om dat met plezier en fijne collega’s te doen!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.