#Blogs

Maak kennis met onze collega: Céline

20-04-2022
‘‘Purpose is een innovatieve club mensen, die onderzoekend is en met een gezamenlijk doel. De betrokkenheid is groot waardoor het resultaat samen gedragen wordt.’’

Wat zijn jouw drijfveren op zakelijk vlak? 

Het ontzorgen in alle ‘office zaken’, zowel administratief als praktisch, zodat iedereen zijn werk goed kan uitvoeren. De bijzaken van een ander zijn mijn hoofdzaken.

 

Wat maakt werken voor Purpose bijzonder?

Purpose is een innovatieve club mensen met een gezamenlijk doel. Het teamgevoel zit goed, ik voel zoveel energie. Hele fijne samenwerking, de betrokkenheid is groot waardoor het resultaat samen gedragen wordt.

 

Waarom heb je voor Purpose gekozen? 

Als Office Manager mag ik met alles meekijken en dat maakt het werk ontzettend leuk. Ik kan indirect en direct bijdragen aan het gezamenlijk maatschappelijk doel dat we bij Purpose nastreven.

 

Op welk project/ moment uit jouw carrière bij Purpose ben je trots? 

Ik ben nog maar kort werkzaam bij Purpose en ik vind het leuk dat ik nu al kan bijdragen aan het succes van Purpose. Zo kon ik vorige week met trots de eerste druk van het NVVK onderzoeksrapport over de meetbare en merkbare waarde van financiële hulpverlening ophalen bij de drukker.

 

Wat is de gemene deler tussen jou en jouw collega’s?

Hard werken, we hebben allemaal een gezamenlijk doel en de persoonlijke drive om het verschil te kunnen en willen maken.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.