#Blogs

Maak kennis met onze collega: Jonathan

29-03-2022

Wat zijn jouw drijfveren op zakelijk vlak?

Ik wil bijdragen aan het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Er zijn twee thema’s die vaak terugkomen in wat ik doe. De eerste is sociale zekerheid, specifiek het bestrijden van armoede en schulden en het versterken van bestaanszekerheid. Het tweede thema is gezondheid, en dan met name preventie en toegang tot goede zorg.

Wat maakt werken voor Purpose bijzonder?

Het samen met hele fijne collega’s en klanten werken aan maatschappelijke impact.

Waarom heb je voor Purpose gekozen?

Ik heb hiervoor met veel plezier historisch onderzoek gedaan naar burgercollectieven en de vorming van verzorgingsstaten in Nederland, Denemarken en het Verenigd Koninkrijk. Tijdens de afronding van dat onderzoek zocht ik naar een plek waar ik een directe(re) vertaling kon maken naar de maatschappelijke uitdagingen van vandaag. Purpose sprong er voor mij uit omdat het zich onderscheidde op een aantal concrete inhoudelijke thema’s, met name armoede en schulden.

Op welk project/ moment uit jouw carrière bij Purpose ben je trots?

Voor Stichting Vaste Lasten Pakket hebben we in 2021 een Reisverslag gemaakt met alle behaalde resultaten sinds het ontstaan van het idee in 2017. Uit ons onderzoek blijkt dat de deelnemers bijzonder blij zijn met de ondersteuning die het Vaste Lasten Pakket biedt. De ontwikkeling van zo’n concept gaat altijd met veel tegenslagen gepaard, dus het maakt me trots dat het harde werk van mijn collega’s bij Purpose en bij de stichting zelf daadwerkelijk rust en ruimte biedt aan de deelnemers!

Wat is de gemene deler tussen jou en jouw collega’s?

Nieuwsgierigheid!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.