#Blogs

Maak kennis met onze collega: Sander

30-05-2022
‘‘Ik wil graag bijdragen aan het verminderen van de ongelijkheid in Nederland.’’

Wat zijn jouw drijfveren op zakelijk vlak?

Mijn belangrijkste drijfveer is om waarde toe te voegen voor de medemens en/of de maatschappij. Om de wereld van morgen een stukje mooier/beter te maken. Daarnaast vind ik het erg belangrijk om plezier en uitdaging in mijn werk te hebben.

Wat maakt werken voor Purpose bijzonder?

De combinatie van een stel gepassioneerde en intelligente collega’s die zich intrinsiek inzetten voor een mooiere en betere samenleving.

Waarom heb je voor Purpose gekozen? 

Ik heb voor Purpose gekozen omdat ik graag een bijdrage wil leveren aan één van de doelen die Purpose nastreeft: de ongelijkheid in NL verminderen.

Op welk project/ moment uit jouw carrière bij Purpose ben je trots?

Er zijn meerdere projecten waar ik trots op ben en met plezier aan heb gewerkt. Één van deze projecten is de effectmeting van het Jongeren Perspectief Fonds in de gemeente Den Haag. In dit onderzoek hebben we zowel de harde (financiële) effecten als de zachtere (beleving) effecten in kaart gebracht. De conclusie is dat de JPF-aanpak jongeren nieuw toekomstperspectief biedt en dat het daarnaast ook een financieel slimme investering is voor gemeenten.

Wat is de gemene deler tussen jou en jouw collega’s?

Leuk, slim, gepassioneerd en professioneel, maar altijd in voor een lolletje.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.