Leuk dat je interesse hebt in onze Sociaal Incasso tools.

Geef hieronder aan welke tool(s) je wilt gebruiken. Vervolgens kan je zelf de tool(s) downloaden.

De Meetlat helpt organisaties in beweging te komen naar sociaal incasseren

De Meetlat houdt organisaties een spiegel voor door het huidige incassoproces te toetsen. Op basis daarvan kan een nieuwe ambitie bepaald worden. Door de Meetlat gezamenlijk in te vullen en hierover in gesprek te gaan, ontstaat meer draagvlak binnen de organisatie.

Wil je weten hoe jouw organisatie ervoor staat en advies over een sociale incasso-aanpak? In een Meetlat-traject op maat bieden wij ondersteuning en onderzoek. Daarvoor gebruiken we een digitaal invultool die inzichten vanuit verschillende medewerkers uit de organisatie kan bundelen.

De Leidraad geeft handvatten voor afspraken met incassopartners

Als primaire schuldeiser heb jij de sleutel in handen om je incassosysteem socialer te maken. Bij jezelf én bij je incassopartner. De Leidraad is een Model Aanbestedingsdocument waarmee jouw sociale incasso ambitie omgezet wordt in heldere eisen, resultaatafspraken, KPI’s en prijsafspraken met de juiste prikkels. Zodat je samen met je incassopartner stappen gaat zetten naar een incassoproces met een goede balans van belangen tussen klant, schuldeiser en maatschappij.

Ben je op zoek naar begeleiding bij een aanbestedingstraject? Wij helpen je graag.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Koen van der Veer.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.