#Nieuws

Maak kennis met onze samenwerkingspartner Henk

22-04-2020

Mijn naam is Henk de Boer. Ik heb een achtergrond in de financiële dienstverlening. Ooit begon ik als zaakbehandelaar op een incassokantoor. Dit maakte dat ik de stap zette om deurwaarder te worden. In dat beroep liep ik er tegenaan dat je aan het einde van de keten vaak nog maar weinig voor mensen met schulden kunt betekenen. In veel situaties hadden problemen voorkomen kunnen worden door aan de voorkant een betere of andere interventie te doen. Ik zag de schulden groeien maar de afloscapaciteit achterblijven. Daarnaast zag ik ook dat schulden een behoorlijke impact hebben op het gedrag van mensen.

 

Mijn gevoel zei me dat daar een andere aanpak benodigd was. Immers voor mensen die niet kunnen betalen zijn er betere opties te bedenken dan simpelweg een vonnis te halen en beslag te leggen op inkomen?

 

Daarom verbind ik mij nu aan Purpose. Zij werken aan innovaties om schulden aan de voorkant te voorkomen, dan wel beter in kaart te brengen en hier gepaste interventies op te doen. Het zoeken naar deze oplossingen die goed zijn voor mensen en de maatschappij spreekt mij erg aan. Op deze wijze wil ik mijn steentje bijdragen aan een financieel gezondere samenleving.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.