#Nieuws

Trots op onze nieuwe collega

25-11-2020

In ben een gelukkig mens!

Marina, 36 jaar en samen met mijn partner en zoontje woonachtig in de omgeving van Amersfoort. Ik geniet van goede gesprekken en lezen bij de open haard. Naast mijn werk en moederschap ben ik actief in de wijk en vrijwilliger voor diverse organisaties.

Dat geluk van mij? Dat is een diepgeworteld gevoel als ik leef naar mijn motto: ‘God gave you a fingerprint that no one else has, so you can leave an imprint that no one else can’. Het roept op tot actie vanuit je unieke zelf.

Dat doe ik ook in de zakelijke keuzes die ik maak. Ik werk graag voor een organisatie die de lat hoog legt en maatschappelijke impact levert. En daarmee is de link naar Purpose snel gelegd.

De afgelopen vijftien jaar heb ik diverse leidinggevende rollen binnen het domein Bijzonder Beheer vervuld. Deze kennis neem ik nu mee in mijn rol als Community Manager van de eerste online Community voor professionals rondom eigenwoningschuld. Ik ga alles geven om dit, samen met de aangesloten partners, tot een groot succes te maken!

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.