#Nieuws

Nieuwe collega Sander Spinder stelt zich voor

11-09-2019
“Ik word enthousiast van het écht oplossen van complexe vraagstukken met een sociaal-maatschappelijke impact”

Even voorstellen: Mijn naam is Sander, ik ben 32 jaar en woon in Amsterdam. Na een mooie reis van 8 maanden door Zuid-Amerika ben ik onlangs gestart als adviseur bij Purpose. Ik heb in het verleden bij verschillende (strategie) adviesbureaus gewerkt en heb ervaring op zowel strategie- als implementatievraagstukken. Deze kennis kan ik nu goed gebruiken om bedrijven te helpen bij het ontwikkelen en implementeren van een Purposevolle strategie. Ik combineer strategisch inzicht met een gezonde dosis pragmatisme, waardoor ik snel resultaat behaal, en oog heb voor het eindresultaat. Mijn open blik naar de wereld, brede interesse en positivisme, hebben me (letterlijk) al op veel plekken op de wereld gebracht, met als volgende bestemming Purpose. Ik heb er zin in!

 

Mijn purpose: is om de wereld van morgen een stukje mooier te maken. Niet alleen voor mijzelf, maar ook voor de ander. Ik word enthousiast van het écht oplossen van complexe vraagstukken met een sociaal-maatschappelijke impact. En dit is precies waar ik me bij Purpose volop mee bezig ga houden.

 

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.