#Nieuws

Onze nieuwe collega Doekes Prakken stelt zich voor

17-09-2019

Mijn naam is Doekes, 33 jaar en woon met veel plezier in Utrecht. Ik ben bedrijfskundig opgeleid en heb vervolgens altijd op het snijvlak van commercie en purpose gewerkt. Daar kan ik zowel mijn ondernemerschap in kwijt, maar ook mijn sociale hart. Overigens wel steeds vanuit een andere invalshoek, want vóór Purpose heb ik gewerkt als reisleider, productdeveloper, sociaal ondernemer, radioredacteur en projectleider. Door deze ervaringen neem ik kennis mee naar Purpose over Learning & Development en sociale innovatie.

 

Bij Purpose mag ik nu aan de slag met schuldenproblematiek in Nederland. Ik ben nog steeds een beetje in shock van de cijfers over schulden in Nederland én de verhalen die je hoort van mensen met schulden. Vanuit o.a. het project ‘het Vaste Lasten Pakket’ kan ik daar een bijdrage aan leveren.

 

Andere (fun) facts over mij:

 

  • Ik heb een kinderboek geschreven, maar omdat ik zelf niet kan tekenen blijft deze tot nu toe nog op de plank liggen
  • Vanuit mijn enthousiasme en leergierigheid raak ik vaak verzeild in leerprojectjes. Die lopen vervolgens uit de hand tot hobby’s zoals (buiten)koken en klussen.
  • Mijn gaafste klusproject was om vorig jaar een pizzaoven van leem te maken en pluk daar nu nog steeds de “pizza’s” van

 

Voeg mij vooral toe op LinkedIn en hopelijk drinken we samen eens een kop koffie

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.