#Nieuws

Meld je aan voor de studiereis naar Dublin

22-02-2019

Op naar Ierland

 

Purpose organiseert dit jaar een studiereis naar Ierland. We richten ons dit keer op directeuren en managers van geldverstrekkers die zich bezighouden met moderne manieren van hypotheekbeheer (Actief, Preventief en Bijzonder Beheer). Ierland is interessant omdat het zich bijzonder goed heeft hersteld van de crisis. Het land heeft geleerd om huizenbezitters financieel gezond te houden. Leerzaam voor iedereen die zich bezighoudt met modern hypotheekbeheer. De groep zal bestaan uit ca. 25-30 mensen die actief zijn op dit terrein. Inmiddels hebben zich al 16 mensen ingeschreven. We hebben nog een tiental plekken beschikbaar. Dus schrijf je snel in!

 

Te gast bij Link

 

We zijn in Ierland te gast bij Link. Dit is in Ierland de grootste servicer en heeft daar geavanceerde operaties op het gebied van ‘primary en special servicing’ van hypotheken. We gaan daar een of meerdere banken bezoeken, in groepen in gesprek gaan met medewerkers op de werkvloer. Daarnaast zullen we praten met sprekers uit de politiek, toezicht en economie.

 

Van 18 tot 20 september 2019 

 

We starten op woensdag en vliegen vrijdagmiddag weer terug.

Het programma ziet er als volgt uit:

 

  • Woensdag ca. 12.00 uur               Vlucht naar Ierland, inchecken in het hotel
  • Woensdag 17.00 uur                     Introductie door Link en welkomstborrel
  • Donderdagochtend 9.00 uur       Start van programma met sprekers en discussies
  • Donderdagmiddag 12.00 uur      Lunch en daarna roulerend programma op werkvloer Link
  • Vrijdagochtend 9.00 uur              Site visit bij een van de banken in Dublin
  • Vrijdagmiddag 12.00 uur             Lunch en daarna vrije tijd
  • Vrijdagmiddag 17.00 uur             Vlucht naar huis

 

Nog 10 plaatsen beschikbaar

 

Ben je geinteresseerd en als directeur of manager verantwoordelijk voor beheer en/of bijzonder beheer van hypotheken, dan ben je van harte welkom op de studiereis.

Je kunt je aanmelden via Isabel op  i.oreel@purpose.nl

 

De investering (all-in) is EUR 2.900 exclusief 21% BTW. Let op dat er zich al 16 mensen hebben aangemeld. Dus wees snel, want er kunnen maar 25-30 mensen mee.

 

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.