#Blogs

Op reis met … Yvon Slingenberg

10-04-2021

Dit jaar bestaat Purpose 10 jaar. Dat vieren we samen! We spreken mensen die ons inspireren. Door de manier waarop zij betekenis geven aan hun leven en bijdragen aan een maatschappij met meer purpose. Ontdek de inspiratie en ga mee op #ExpeditiePurpose.

Yvon Slingenberg, directeur Climate Action bij de Europese Commissie, neemt je mee in haar wereld waar duurzaamheid, het maken van maatschappelijke impact en het bouwen van vertrouwensrelaties centraal staat. Een gesprek waarin respect voor de ander, doorzettingsvermogen en creativiteit leidend is.

Een vonk inspiratie: Yvon geeft concrete handvatten voor organisaties die purposevol aan de slag willen. Zo noemt zij bijvoorbeeld het belang van relaties in het bereiken van je maatschappelijke missie. En dat je soms water bij de wijn moet doen om jouw doel te bereiken.

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.