#Events

Gratis Masterclass: Medemenselijk ondernemen

12 april 2024

Hoe kan je groeien met oprechte aandacht voor behoeften en belangen van anderen? Van medewerkers, maar ook van leveranciers, klanten, buren en financiers.

Als organisatie heb je iedere dag te maken met allerlei stakeholders: collega’s, partners, leveranciers, klanten, buren, de samenleving… Investeren in die stakeholders is een heel goed idee, want dat levert aan alle kanten winst op. Maar weet je wat écht hun behoeften, belangen, ideeën en verwachtingen zijn? Medemenselijkheid geeft antwoord op deze vraag. Omdat je daarmee versneld je doelen op het gebied van inclusie, diversiteit, duurzaamheid en andere maatschappelijke vraagstukken kunt realiseren.

Maar hoe doe je dat, je onderneming en/of bedrijfsvoering inrichten vanuit het medemenselijk gedachtegoed?

In deze masterclass gaan we daarmee aan de slag.

Praktische info

Datum

vrijdag 12 april

Tijd

09:30 - 12:30 uur

Locatie

HNK Utrecht Centraal, Arthur van Schendelstraat 650, Utrecht

Kosten

Gratis (registratie vereist)

Trainer

Marieke Visser

Partners

Firma Twist, De Weg van Medemenselijk Ondernemen, Goldschmeding Foundation

Meld je hier aan!

Voor wie is deze masterclass interessant?

De masterclass is gericht op senior professionals, waaronder C-level, ondernemers, managers en adviseurs. Zij richten zich op de lange termijn strategie, bedrijfsvoering en/of operationele kant van hun organisatie zoals HR, innovatie/business development en inkoop – en zijn bezig of willen aan de slag met het medemenselijk organiseren ervan.

Wat kun je verwachten?

  • Leer hoe je groeit met oprechte aandacht voor de behoeften en belangen van medewerkers, klanten en samenwerkingspartners.
  • Reflecteer op jouw bedrijfsprocessen en leiderschap en ontdek verbeterkansen voor welzijn en ontwikkeling van de mensen.
  • Oefen met praktische luister- en gespreksvaardigheden die je direct in je organisatie kunt toepassen.
  • Ontvang een gratis exemplaar van de praktijkgids ‘Anders Groeien’, geschreven door prof. dr. Harry Hummels, vol met inspirerende portretten en praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan met medemenselijk ondernemen.

Er zijn maar 11 plekken beschikbaar, dus reserveer snel jouw plek voor deze unieke masterclass. Ben jij er klaar voor om jouw bedrijf te laten groeien met een mensgerichte aanpak? Meld je dan nu gratis aan!

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.