#Events

Purpose Sneak Preview

11 januari 2024

Een eerste indruk van Purpose

We zoeken een nieuwe medior consultant. Een nieuwe, enthousiaste collega die ons team kan aanvullen om nóg meer maatschappelijke impact te maken. Maar wie zijn wij als Purpose eigenlijk? Wat voor type projecten ga je doen? En wat voor soort mensen zijn je toekomstige collega’s? Kom kennismaken!

Om een eerste indruk te geven organiseren wij een Sneak Preview van Purpose op donderdag 11 januari. We geven een presentatie en een inkijkje in onze projecten. We sluiten af met een borrel.

Hier kan je al je vragen stellen en krijg je een eerste indruk van ons team. Dit is puur kennismaken, geen sollicitatie. Een mooie manier voor jou om te bepalen of Purpose de plek is waar jij wilt doorgroeien.

Praktisch:

We zitten helaas vol!

De Sneak Preview vindt plaats op 11 januari, dan heb je nog een paar dagen de tijd om eventueel te solliciteren.

  • Donderdag 11 januari 16:00-17:00 uur met aansluitende borrel
  • Op ons kantoor: Arthur van Schendelstraat 650, 3511 MJ, Utrecht
  • De Sneak Preview bestaat uit een gezamenlijke kennismaking, een korte presentatie over Purpose en een borrel waar je kennis kunt maken met het team
  • Meld je aan via het onderstaande formulier
  • We zitten vol, als je je aanmeldt kom je op de wachtlijst. Als er een plekje vrijkomt, nemen we contact met je op.

Meld je hier aan

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.