#Nieuws

Purpose heeft er een ‘kritische vriend’ bij

29-03-2020

Na een mooie carrière bij Aegon Nederland, waarvan bijna 9 jaar als Board member / statutair bestuurder, heb ik in 2018 besloten Aegon te verlaten en op zoek te gaan naar een nieuwe invulling van mijn zakelijke loopbaan. Mijn behoefte om echt iets anders te gaan doen, in een andere context en setting en met meer maatschappelijke relevantie, was de belangrijkste reden voor mijn vertrek.

 

Ik verricht graag werkzaamheden met een duurzaam karakter, die impact hebben op de maatschappij en de mens. Het mooie Purpose team werkt al vele jaren met hart én ziel aan creatieve oplossingen voor maatschappelijke problemen met de mens als vertrekpunt.

 

Als lid van de Raad van Advies heb ik al kunnen ervaren wat een positieve impact het werk van Purpose heeft op het dagelijks leven van veel mensen en dat maatschappelijke waarde en commerciële waarde elkaar niet uitsluiten, maar juist versterken.

 

Ik ga als, adviseur en business partner, Dick-Jan en het bevlogen Purpose team actiever ondersteunen bij de realisatie van de ambitieuze plannen om een duurzame bijdrage te leveren aan het oplossen van uiteenlopende maatschappelijke problemen (schuldenproblematiek, financiële gezondheid, mentale- en fysieke gezondheid). Met raad en daad ga ik Purpose helpen bij strategie formulering, strategie executie, financieel beleid en business development en positionering.

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.