Dick-Jan Abbringh

Mijn purpose

Dick-Jan maakte vanuit de advieswereld de stap naar het ondernemerschap. Midden in de financiële crisis startte hij 10+ jaar geleden met Purpose. Vanuit de overtuiging om oplossingen te kunnen bedenken voor de maatschappelijke problemen.

Met zijn creativiteit, scherpe blik en neus voor goede ideeën weet hij de juiste mensen om zich heen te verzamelen. Om sociale impact te maken. Bij Purpose én in een groeiend netwerk van partners, opdrachtgevers, experts en gelijkgestemden.

Met Purpose bouwt hij elke dag aan een team waarin mensen persoonlijk kunnen groeien. Hij inspireert en daagt hen uit het beste uit zichzelf te halen. En samen te werken aan een maatschappij met gelijke kansen voor iedereen.

Dick-Jan, met 10+ jaar in maatschappelijke innovatie, een energiek aanjager in het verkleinen van de breuklijnen in de samenleving.

“Dick-Jan is gedreven door zijn passie om maatschappelijke problemen aan te pakken.”

Collega Sylvia

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.