#Blogs

Trots op onze nieuwe collega

22-03-2021

Ik ben Mirte, 27 jaar, en woon samen met mijn vriendin en hond in ‘s-Hertogenbosch. Mijn dag begin ik met yoga en een wandeling met de hond. ’s Avonds en in het weekend ben ik graag creatief bezig, met naaien, borduren of vilten.

 

Ook heb ik een passie voor goede verhalen. Voor boeken, films, series en games die je meenemen naar een andere wereld. Verhalen en de kracht van taal vormen een belangrijk deel van mijn purpose. Ik geloof dat verhalen de kracht hebben om mensen te verbinden en bewegingen te starten.

 

Ik heb een achtergrond in humanistiek en economische filosofie. In mijn studie en loopbaan kwam ik er snel achter waar mijn hart ligt: de mens in de systemen. Het thema betekeniseconomie is voor mij de rode draad. Bij Purpose wil ik werken aan verhalen voor positieve verandering.

 

In de afgelopen twee jaar heb ik kennisgemaakt met de wereld rondom schulden, als Learning & Development specialist bij Intrum. Die kennis neem ik mee om mij in te zetten voor partijen die vanuit purpose aan de schuldenproblematiek willen werken.

 

Ik heb het volste vertrouwen dat ik in het warme en bevlogen team van Purpose impact kan gaan maken!

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.