#Blogs

Maak kennis met onze collega: Jeroen

05-02-2020

Mijn naam is Jeroen, Ik ben 50 jaar en woon met mijn vrouw,  dochter van 9 en hond in Woerden. Ik ben gek op squashen en speel op vrijdagavond competitie. De laatste jaren hebben mijn vrouw en ik steeds meer keuzes gemaakt om zo weinig mogelijk impact te hebben op het milieu en klimaat. We zijn bijvoorbeeld vegan gaan eten, we streven ernaar verpakkingsvrij te leven, we vliegen niet meer en we hebben de auto weg gedaan.

 

Onlangs ben ik begonnen bij Purpose. Na een lange periode bij de geneesmiddelenfabrikant GSK vond ik het tijd voor totaal iets anders. Ik wilde meer zingeving in mijn werk en ik wilde werk wat beter bij mijn nieuwe levensstijl aansloot. Voor mij is het heel belangrijk om betrokken te zijn bij zaken die impact hebben op de maatschappij, de zorg en duurzaamheid. Daarnaast wil ik weer zelf bezig zijn met de mensen in het veld.

 

Bij Purpose denk ik dit perfect te kunnen vinden. Ik ga me bezighouden met het initiëren van zorgprojecten en kan niet wachten om te beginnen. Hoe mooi is het om invulling te geven aan de behoeftes die er in de zorg zijn en vervolgens met oplossingen te komen waarmee we het verschil kunnen maken voor patiënten. Door mijn contacten met artsen en mijn ervaring met zorgprojecten bij GSK, hoop ik een nieuw netwerk en perspectief in te brengen bij Purpose met bijvoorbeeld projecten rond transmuraliteit.

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.