#Nieuws

Bijzonder Beheer Netwerk zorgt voor nieuwe verbinding in het vakgebied

30-06-2022

Het afgelopen half jaar is er weer veel gebeurd in het netwerk! Bijna wekelijks een online sessie, een training, twee succesvolle webinars. We nemen je graag mee in de ontwikkelingen.

We merken het laatste half jaar dat het netwerk echt op stoom is gekomen. We plukken nu de vruchten van het samenbrengen van zoveel partijen uit één vakgebied. Uit die nieuwe verbindingen ontstaat meer kennis over een breed scala aan onderwerpen, begrip voor elkaars werkwijze en processen en nieuwe samenwerkingen. Voor ons hét bewijs dat werken met communities een prachtig middel is om verbinding binnen vakgebieden op te zoeken.

Elke maand inspireert een expert het netwerk 

De spil van onze community zijn de evenementen. Elke maand nodigen we een expert uit om een aantal sessies te organiseren. Zo hebben we in het afgelopen jaar al sessies georganiseerd met SWG Advocaten, de AFM, Syncasso en Over Rood en gaan we nog horen van bureau WSNP, Mandy de Hart, NHG, Nadja Jungmann en nog veel anderen.

Webinar ‘De Nieuwe Economie’ met Michel Scholte 

Elk kwartaal organiseren we webinars over actuele thema’s. Op 6 oktober staat een inspirerend webinar op het programma in samenwerking met Michel Scholte, oprichter van True Price en Impact Institute en uitgeroepen tot ‘Minister van de Nieuwe Economie’. Hij neemt ons mee in zijn visie van een nieuwe economie en gaat met ons in gesprek welke rol banken daarin spelen.

Training Eef van Opdorp 

Nu we weer live bij elkaar mogen komen bieden we ook trainingen met korting aan via het netwerk. Eef van Opdorp, bekend van het programma ‘Uitstel van executie’, geeft op 7 oktober een inspirerende 1-daagse training “Van geldbrein en geldtypen naar de juiste strategie”. Onlangs gaf Boris Wielinga van Over Rood een succesvolle training aan leden van het netwerk over ondernemers in schulden.

Performance Dashboard 

Binnenkort gaan we met Rabobank, NN, ING, Volksbank en NHG starten met het Performance Dashboard. In dit dashboard staan voorspellingen, prestaties en besturing van Bijzonder Beheer centraal. In een periode waar veel huishoudens voor financiële uitdagingen komen te staan groeit de urgentie om prestaties met elkaar te vergelijken.  Eens per kwartaal wordt, op basis van eigen data van de deelnemende organisaties, kwantitatief en kwalitatief de portefeuilleprestaties vergeleken en best practices uitgewisseld. Er is nog ruimte voor meer organisaties om deel te nemen!

E-learning ontwikkelen voor bijzonder beheer

We zijn in gesprek met een aantal partijen om in samenwerking e-learnings aan te gaan bieden via het netwerk, gericht op bijscholing in bijzonder beheer. Ons platform biedt krachtige tools voor samen online leren. We willen binnenkort met leden in gesprek over waar hun behoeften liggen. Hier wordt een online sessie voor georganiseerd.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.