#Nieuws

Purpose lanceert de Bijzonder Beheer Community

01-02-2021

Afgelopen week hebben we de nieuwe bijzonder beheer community gelanceerd. Met een diverse groep van ruim 60 deelnemers waaronder de launching partners ING, NHG, Van Lanschot Kempen, Nationale Nederlanden en Achmea vierden we dit feestje. De community faciliteert kennisuitwisseling tussen vakgenoten en experts om mensen met geldzorgen nog sneller en beter te helpen. We gaan de komende tijd vol energie samen met de leden deze community verder uitbouwen.

 

Kennisuitwisseling tussen vakgenoten & experts

De community heeft een brede opzet met in de kern de bijzonder beheer professional daaromheen diverse kennispartners. Denk aan deurwaarders, verkoopmakelaars, schuldhulpverleners, advocaten en notarissen. Leden van de community krijgen toegang tot dit netwerk om te sparren over casuïstiek, deel te nemen aan de themawebinars en zich (bij)scholen via de praktijkgerichte masterclasses.

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.