#Events

Effectmetingen & zomercocktails: verfrissende inspiratie voor het strategisch inzetten van effectmetingen

23 augustus 2024

Strategische kijk op effectmetingen onder het genot van een cocktail!

Dit evenement is voor onze warme relaties en opdrachtgevers die geïnteresseerd zijn in hoe je effectmetingen strategisch kan inzetten om jouw organisatie verder te brengen. Goed opgezette effectmetingen helpen je met meetbare en merkbare data om de juiste keuzes te maken.

Purpose nodigt je uit om samen met gelijkgestemden de potentie van effectmeting te verkennen. Zodat jij de zomer uitgaat met inspiratie hoe jij effectmetingen strategisch kunt inzetten.

We heten je graag welkom in onze nieuwe kantoorvleugel. Meld je nu aan voor “Effectmetingen & zomercocktails” op vrijdag 23 augustus via het formulier hieronder.

Wat je moet weten over dit event

Datum

23 augustus 2024

Tijd

15:00 - 18:00 uur

Locatie

Kantoor Purpose, Arthur van Schendelstraat 650 in Utrecht

Kosten

Deelname is kosteloos

Ingrediënten voor de zomercocktail

Tijdens dit zomerse evenement wisselen we samen met managers uit verschillende sectoren (sociaal domein, sociale incasso en zorg) ervaringen, inspiratie en tips uit. En dat alles onder het genot van zomerse cocktails:

  • WegwijsGGZ zet effectmeting in om te leren en werkwijze en processen te verbeteren
  • VGZ werkt mee aan de ontwikkeling van een Impact Calculator, om de effecten van sociaal incasseren in kaart te brengen
  • Stichting Jongeren Perspectief Fonds wilde een effectmonitor om zich te onderscheiden van andere initiatieven

Meld je aan voor het evenement

Samen delen…

Dit evenement is interessant voor managers en bestuurders uit verschillende sectoren. Of je nu actief bent in de zorg, het sociaal domein of verantwoordelijkheid hebt voor de sociale incassostrategie: effectmeting is relevant voor iedere organisatie.

Ken je nog iemand die met dezelfde strategische uitdagingen worstelt en interesse heeft in de toepassingen van effectmetingen? Voel je vrij een relatie mee te nemen.

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.