#Nieuws

Webinar themaworkshop: Effecten coronacrisis in beeld

15-05-2020

Vandaag sloot Purpose een cyclus van vier themaworkshops voor Bijzonder Beheer Hypotheken af. Tijdens deze laatste online workshop kregen we mooie presentaties van Nadja Jungmann, over gedrag van mensen met schulden en achterstanden met daarin natuurlijk een link naar corona en van Willem Los die meer vertelde over de aanpak van ONS Bank met daarin een focus op kracht en dromen en wat dit doet met gedrag.

 

Belangrijk inzicht was hoe belangrijk het is om klanten een perspectief te bieden op de toekomst. Niet de schuld en de oplossing moet het vertrekpunt zijn, maar de dialoog over zijn probleem en de toekomst. Veel klanten hebben momenteel veel stress en maken zich zorgen over de toekomst. Als medewerker Bijzonder Beheer kun je klanten helpen om perspectief en rust te creëren. De vraag is wel hoe je dit op grote schaal kan doen als de grote golf met mensen zich meldt bij Bijzonder Beheer.

 

 

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Purpose.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.