#Nieuws

Univé en Purpose over sociaal incasseren in Het Financieel Dagblad

22-03-2024

Voor mensen met een zwakke financiële positie is het moeilijk om aan een verzekering te komen. En vooral om die te behouden als het niet lukt om te betalen. Royement heeft verstrekkende gevolgen die moeilijk terug te draaien zijn.

Het Financieel Dagblad wijdde hier een artikel aan en interviewde daarvoor Univé en Purpose over sociaal incasseren:

Univé zet stappen in concreet maken van de menselijke maat

In het artikel wordt beschreven hoe Univé met hun ambitie in sociaal incasseren een voorbeeld zijn voor andere verzekeraars. We zijn blij hen te helpen in hun verandervraagstuk met de Meetlat Sociale Incasso. We brachten met hen in kaart waar ze nu staan en wat ze willen veranderen. Om die menselijke maat concreet te maken en tot realisatie te brengen.

Welke stappen zet Univé bijvoorbeeld?
👉 Vroegsignalering van betaalproblemen
👉 Terugbetaling pauzeren (pauzeknop)
👉 Warme doorverwijzing naar hulp

Wil jij ook stappen zetten?

Wil jij hier ook mee aan de slag? Wij leggen het incassoproces langs onze Meetlat Sociale Incasso. Maak sociaal incasseren concreet door met je team te reflecteren op je huidige incassoproces en op de stappen die je wilt zetten. Je kan de Meetlat downloaden op onze website. Klik op de button hieronder.

Enthousiast geworden?

We gaan graag met je in gesprek!

Meer weten?

Neem voor meer informatie contact op met Koen van der Veer.

Contact

Wij geloven in gelijke kansen voor iedereen. Ongeacht waar je wieg heeft gestaan. Ook al wonen we in een welvarend land, we zien maatschappelijke uitdagingen. Daar willen we oplossingen voor bieden.

Anders denken.
Anders doen.